Vi har flera säkerhetsfunktioner på plats för att se till att ditt HomeAway-konto är säkert, men vi har ingen kontroll över din e-postleverantörs säkerhet.Tvåstegsverifieringen ger ett extra skydd till ditt e-postkonto.När du loggar in från en ny eller okänd enhet skickar din e-postleverantör ett sms till dig eller ringer dig med en unik kod för att verifiera dina uppgifter.

Se instruktioner nedan för hur du aktiverar tvåstegsverifiering för Yahoo! och Google Mail. Om du har en annan leverantör hittar du antagligen instruktioner i säkerhetsinställningarna.

Om du väljer att inte göra detta, eller om din e-postleverantör inte erbjuder tvåstegsverifiering, bör du vara mycket försiktig med ditt lösenord och byta det regelbundet för att hålla det säkert.Var även försiktig när du klickar på länkar från e-postmeddelanden och logga alltid in på din e-post från den officiella inloggningssidan.