VRBO är en amerikansk sida för uthyrning av semesterbostäder och är ett av HomeAways varumärken.

Resultatet av förra årets VRBO:s amerikanska marknadsföringskampanj förra året var svindlande - den visade sig vara fem gånger effektivare jämfört med tidigare kampanjer.

I april kommer vi att lansera en ny marknadsföringskampanj i USA och moderniserar därför Vrbosutseende och uttal för att underlätta för våra lojalaste användare.

Nästan alla annonser på HomeAway existerar på varje sida vars varumärke ingår i HomeAway, inklusive Vrbo. Ägare och managers kommer att gagnas av att Vrbo blir ett mer bekant varumärke, och vi får resenärer att komma tillbaka tack vare de verktyg och funktioner som gör det enkelt och roligt att planera och boka en resa tillsammans.