Måste jag logga in för att spara bostäder?
Du behöver inte logga in för att spara en bostad. Vi rekommenderar dock att du loggar in eller skapar ett konto så att du har tillgång till dina sparade bostäder från vilken enhet som helst.

Hur lägger jag till och sparar en bostad i Resetavla?
Klicka på ikonen med ett hjärta i annonsen för den bostad du vill spara. Du får därefter välja om du vill skapa en lista eller lägga till bostaden i en existerande lista. När bostaden har sparats visas ett bekräftelsemeddelande i sidans nedre högra hörn. Du kan se alla dina sparade bostäder genom att klicka på Resetavla i sidhuvudet.

Var hittar jag mina sparade bostäder?
Du kan se alla dina sparade bostäder genom att klicka på Resetavla i sidhuvudet.

Hur delar jag bostäder?
För tillfället kan du inte dela listor med bostäder men du kan dela enskilda annonser från bostadens sida. Vi arbetar med att lägga till funktionen så snart som möjligt.

Hur tar jag bort en sparad bostad?
Välj ”X” i det övre högra hörnet för att ta bort en bostad från din lista.

Hur tar jag bort en sparad lista?
Välj sopkorgen för att ta bort en lista.