Med resetavlor kan du hitta din perfekta semesterbostad genom att spara, organisera och jämföra platser du älskar. Du kan till och med arbeta tillsammans med vänner och familj för att hitta något som passar perfekt för er nästa semester.

Skapa din första resetavla
  1. Logga in så att du kan se resetavlan på andra enheter.
  2. Klicka på Resetavlor (eller Tavlor i appen) från menyn längst upp, så öppnas en kort genomgång.
  3. Namnge din resetavla och klicka på skapa.
  4. Gör en sökning för att hitta bostäder som du vill lägga till på din resetavla.

Lägg till och ta bort bostäder
Klicka på ikonen med ett hjärta i annonsen för den bostad du vill spara. Du kan skapa en ny resetavla eller lägga till bostaden i en befintlig resetavla.

Klicka på hjärtat igen för att ta bort bostaden från din resetavla.

Planera med vänner och familj
När du är inloggad på ditt gästkonto kan du bjuda in familj och vänner att hitta den perfekta bostaden.

Vänner och familj som du lägger till din resetavla kan:
  • Lägga till bostäder på resetavlan
  • Rösta på sina favoritbostäder
  • Kommentera och dela sina åsikter

Så här lägger du till vänner och familj i din resetavla
  1. Logga in på ditt gästkonto.
  2. Klicka på Resetavlor (eller Tavlor i appen) från menyn längst upp.
  3. Välj resetavlan som du vill bjuda in folk till.
  4. Klicka på ikonen Bjud in vänner uppe till höger.
  • På skrivbordet och i webbläsaren på mobilen får du en delbar länk som du kan skicka till vänner och familj via e-post eller en meddelandetjänst.
  • I appen kan du direkt skicka en inbjudan via e-post eller sms.
För att gå med i din Trip Board måste de inbjudna ha eller skapa sitt eget gästkonto.

Så här startar du en gruppkonversation:
Chatten är endast tillgänglig via appen.
  1. Klicka på chattbubblan från din resetavla och bjud in vänner.
  2. Du ser ikoner på deltagarna i konversationen högst upp.
  3. Du kan även se tiden som chattmeddelanden skickades på och deltagarnas bilder eller initialer.