Resetavla sparar dina senaste sökningar så att du kan jämföra och hålla koll på bostädernas prisändringar och tillgänglighet, utan att behöva söka på nytt. Resetavla är knuten till ditt konto och visar därför sökningar från din webbläsare och HomeAways app. Med Resetavla kan du även spara bostäder du tycker om i anpassade listor.

Vill du ta bort ett sökresultat från listan klickar du på X intill boendet. För att ta bort en hel lista klickar du på X intill platsnamnet du sökt efter.