Payoneer grundades 2005 och är ett branschledande globalt betalningsföretag som driver tillväxt för sina kunder genom att förbättra sättet de hanterar och betalar sina samarbetsparters, dotterbolag och arbetare i över 200 länder världen över. Payoneer är ett enkelt, säkert, lagligt och kostnadseffektivt sätt för företag i alla storlekar att erbjuda förstklassiga och kostnadseffektiva betalningsmetoder, som förbetalda kort, lokala banköverföringar i hela världen samt internationella överföringar.

Kontakta Payoneer angående elektroniska betalningar eller handlarkonton på telefonnummer +46844683458. Kundtjänsten är öppen dygnet runt hela veckan. Onlinehjälp kan du få här: https://payoneer.custhelp.com/app/Contact_us.