Avbryt ditt abonnemang
  1. Logga in på ditt fastighetsägarkonto.
  2. Om du har flera annonser, välj den du vill redigera.
  3. Klicka på Mitt konto.
  4. Klicka på Info om bostad.
  5. Om din annons är inställd på automatisk förnyelse stänger du av det för att förhindra att ditt abonnemang förnyas.
  6. Skulle du endast vilja inaktivera din annons för ett litet tag (att den inte syns online), klicka på Dölj annons under fliken Annonsinformation.
  7. Välj Anledning till att dölja annonsen från alternativen.
  8. Välj det alternativ som stämmer bäst under Ange fler detaljer.
  9. Klicka på  Dölj annons.
När den raderats kan hyresgäster inte längre se annonsen och den förnyas inte vid utgångsdatumet. Om du bokat hyresgäster som ännu inte använt din bostad kan det vara på sin plats att skicka e-post till så de vet hur de ska få tag på dig.