Stäng av automatisk förnyelse

Om din annons är inställd på automatisk förnyelse måste du stänga av Automatisk förnyelse minst fem dagar innan ditt kommande förnyelsedatum.
  1. Logga in på ditt fastighetsägarkonto.
  2. Klicka på Mitt konto.
  3. Klicka på Personliga uppgifter.
  4. Klicka på Betalningsinställningar.
  5. Ändra Automatisk förnyelse för att slå på eller av automatisk förlnyelse.
  6. Ett pop up-fönster kommer att dyka upp, klicka på Stäng av automatisk förnyelse.
Om du har betalat för ditt abonnemang inom de senaste fem dagarna kommer inte alternativet att stänga av automatisk förnyelse att vara synligt i dina Kontoinställningar.

När automatisk förnyelse är avstängd kommer ditt abonnemang fortsätta vara aktiv till utgångsdatumet. Du kan manuellt förnya din annons före eller efter utgångsdatumet. Om du förnyar ditt abonnemang manuellt och betalar med betalkort kommer automatisk förlängning vara påslagen tills du slår av funktionen.