Sök efter en semesterbostad
  1. Gå till webbsidan och ange destination, datum för incheckning och utcheckning, samt antalet resenärer i ditt sällskap.
  2. Klicka på Sök.
Använd filter
  1. Välj ett filter ur fältet högst upp på sidan, eller klicka på Fler filter för att se övriga alternativ.
  2. Klicka på Använd filter
Kom ihåg: Med filter kan du på ett smidigt sätt begränsa sökresultatet efter dina egna önskemål. Du kan bland annat filtrera efter pris per natt, bokningsalternativ, läge och tilläggsalternativ.

Använd kartan
  1.  Zooma in och ut för att se områden där du vill tillbringa vistelsen.
  2. Klicka på kartmarkeringen för att se information om en bostad.