Notera att denna artikel endast är skriven i informationssyfte. Om du är osäker på vilken information som måste finnas med i annonsen från ett juridiskt perspektiv föreslår vi att du tar kontakt med en kvalificerad juridisk rådgivare.

Om din semesterbostad räknas som ett företag finns det vissa uppgifter som måste finnas med i din annons enligt EU-lag.  Mer information hittar du på EU Consumer Rights Directive (2011/83/EU).

På din annons hos HomeAway kan du lägga till allmän företagsinformation som du vill att resenärer ska se.

För att lägga till företagsinformation:
  1. Logga in på ditt konto.
  2. Klicka på Mitt konto.
  3. Klicka på Kontakt.
  4. Ange dina registrerade företagsuppgifter.
  5. Välj vilka annonser som du vill att informationen ska synas på genom att använda kryssrutorna.
  6. Klicka på Spara.