Om du bokat boende online kommer du att få e-post samma dag som du checkar ut. Här uppmanas du att recensera bostaden du just vistats i. Vi rekommenderar att du använder e-postmeddelandet för att lämna din recension.
  1. Klicka på Skriv en recension.
  2. Betygsätt upplevelsen från en till fem stjärnor (en stjärna är lägst och fem är högst) och fyll i de fält som är relevanta.
  3. Klicka på Spara och fortsätt.
Efter att ha skickat in din recension kommer du att få e-postbekräftelse med en kopia av recensionen, samt ett referensnummer.

Efter att vistelsen är över får även ägaren e-post som länkar till en sida där denne kan bedöma upplevelsen. Ingen av er kan se vad den andra har skrivit förrän texterna har publicerats. Det betyder att uppriktiga åsikter kan delas. Både du och ägaren har 14 dagar på er att skriva en recension. Efter att recensionerna har skickats in, eller efter 14 dagar, går texterna inte att redigera.Om recensionerna uppfyller våra riktlinjer för innehåll kommer vi att publicera dem.Din recension kan lämnas upp till ett år efter vistelsen i semesterbostaden, men från det att ägaren har skrivit sin recension måste du skriva din inom 14 dagar.

Den länk till recensionsformuläret som tidigare fanns i själva annonsen har nu tagits bort för att främja vårt system med dubbelriktade betyg. Du kan inte heller redigera recensioner efter att de skickats in. Redigering omfattar grammatik, stavfel och ändrat betyg. Om du efter att recensionen publicerats skulle vilja ta bort den kan du oavsett orsaken till detta inte skicka in en ny.