Hur flyttar jag över min befintliga information för lokala tips, meddelanden etc. till Mobil uthyrarservice?

1. Gå till My Rental i GladOwner-portalen.
  2. Klicka på fliken Rental Info för bostaden i GladOwner.
  3. Klicka på Exportera innehåll.
  4. Klicka på Exportera nu. Nu kan du spara filen på valfri plats i din dator. Du kommer att behöva filen i följande steg så spara den på ett lättillgängligt ställe.
  5. Gå till Inställningar i Mobil uthyrarservice.
  6. Klicka på Importera innehåll.
  7. Klicka på Importera innehåll bredvid den berörda bostaden.
  8. Välj filen som du sparade från GladOwner.
  9. Klicka på Ladda upp.
  10. Följ anvisningarna på skärmen.

Observera att denna exportering/importering inte flyttar dina bokningar.

Hur länkar jag Glad to Have You-kalendern med HomeAway-kalendern.

Exportera kalenderinformation:
  1. Om du har mer än en annons klickar du på den berörda annonsen.
  2. Klicka på Kalender.
  3. Klicka på pilarna för Importera/Exportera.
  4. Välj Exportera kalender.
  5. Kopiera webbadressen.
  6. Gå till din Google-kalender.
  7. Klicka på nedåtpilen bredvid Andra kalendrar.
  8. Välj Lägg till webbadress från menyn.
  9. Ange webbadressen.
  10. Klicka på Lägg till kalender.