Det säkraste sättet att betala för din semesterbostad på HomeAway är med kreditkort på våra sidor. Om en bostad kan betalas med kreditkort kan du se kreditkortssymbolerna i annonsen.
 
För att boka med HomeAway ska du välja en bostad märkt 24 timmars bekräftelse eller direktbokning. Båda dessa bokningstyper låter dig ange dina betalningsuppgifter på HomeAways betalningssida. Så fort du har angivit din betalningsinformation skyddar HomeAway dina kort- och personuppgifter med hjälp av kryptering och en avancerad och patenterad tokeniseringslösning. När du bokar eller betalar med HomeAways betalningssystem skyddas du också av vår garanti för trygg och säker bokning.
 
För bostäder som inte erbjuder kortbetalning online kan du kontakta ägaren med hjälp av ett meddelande med dina datum och uppgifter. När din begäran har mottagits kommer fastighetsägaren eller förvaltaren att kontakta dig via e-post med en betalningsbegäran eller en länk till betalningsinstruktioner.
 
När du är klar att betala, läs igenom och skriv under hyreskontraktet. Läs ordentligt, för alla bostäder har sina egna avbokningspolicyer och husregler.
Undvik följande
  • Att skicka kontanter. (Det kan vara okej att betala ägaren eller förvaltaren kontant vid ankomst.)
  • Att skicka en check.
  • Att använda direktöverföringstjänster som Western Union eller Money Gram.
Dessa betalningsmetoder används ofta av bedragare, och om du använder dem gäller inte våra garantier.