Du kan betala för ditt abonnemang på HomeAway med Mastercard, Visa, Discover, American Express och dessutom Paypal. Vår försäljningsavdelning hjälper dig gärna om du vill köpa ett abonnemang, men i Paypal måste du ange konfidentiella inloggningsuppgifter, så försäljaren kan inte göra den första betalningen å dina vägnar.

Första gången du betalar med Paypal
  1. Välj Paypal som betalningsmetod under Payment and Billing Section.
  2. Klicka på Paypal-knappen under Log into your PayPal account.
  3. Ange dina inloggningsuppgifter för Paypal och klicka på Log In.
  4. Läs igenom villkoren och klicka på Agree.
  5. Klicka på Place Order i Payment and Billing Section,
Precis som med kreditkortsbetalningar kommer betalningar med Paypal att förnyas automatiskt.

Lägg till Paypal som prioriterad betalningsmetod

Om du lägger till Paypal som prioriterad betalningsmetod kan du använda metoden för att betala fler abonnemang i framtiden.
  1. Logga in på ditt fastighetsägarkonto.
  2. Klicka på Mitt konto​.
  3. Klicka på Betalningsinställningar.
  4. Klicka på Paypal.
  5. Ange dina inloggningsuppgifter och klicka på Log In.
  6. Läs igenom villkoren och klicka på Agree.
  7. Paypal har nu ställts in som betalningsalternativ som kan användas vid framtida betalningar.