För vidare hjälp kan du kontakta vår Säljavdelning på +46-134759999 som hjälper dig med ditt annonsköp. Säljarna kan nås Måndag - Fredag 08:30 till 12:00.

Alla abonnemang hos HomeAway måste betalas i SEK. Som standard kommer alla abonnemang som betalats med kreditkort att förnyas automatiskt strax före det är dags att förnya. HomeAway.se accepterar MasterCard, Visa och banköverföring.

Förnya online
  1. Logga in på ditt konto.
  2. Om du har mer än en annons, klicka på den annons du vill förnya.
  3. Under annonsinformation klickar du på Förnya nu.
  4. Välj betalningsmetod och ange betalningsuppgifter.
  5. Se totalbeloppet under Betalningsöversikt, och klicka på nästa.
  6. Bekräfta eller uppdatera betalningsuppgifter och faktureringsadress vid behov.
  7. Godkänn användarvillkoren.
  8. Klicka på Beställ.

Lägga till en annons online
  1. Logga in på ditt konto.
  2. Klicka på ditt namn i övre högra hörnet.
  3. Välj Lägg till en bostad i rullgardinsmenyn.
  4. Välj typ av fastighet och klicka på nästa.
  5. Ange uppgifter om bostaden och klicka på nästa.
  6. Ange bostadens plats och klicka på nästa.
  7. Du kommer att se en lista med sju punkter på vad du behöver göra för att publicera din nya annons.
  8. Din annonseringstyp blir automatiskt provisionsbaserad.
  9. Om du inte vill betala per bokning utan hellre vill köpa ett abonnemang, klicka på Läs mer under Prova ett abonnemang.
  10. Klicka på Välj ett årsabonnemang.
  11. Välj betalningsmetod och ange betalningsuppgifter.
  12. Klicka på nästa under Betalningssammanfattning.
  13. Bekräfta eller uppdatera betalningsuppgifter och faktureringsadress vid behov.
  14. Godkänn användarvillkoren.
  15. Klicka på Beställ.

Banköverföring
Du kan också betala för din annons på HomeAway med banköverföring; våra bankuppgifter finns nedan.

Bankens namn: JPMorgan AG
Land: Tyskland
Valuta: EUR
IBAN: DE12 5011 0800 6161 5188 96
SWIFT: CHASDEFX

Se till att ange ditt fastighetsnummer och/ eller namn i överföringen så att vi kan identifiera betalningen. Om du inte gör det kan det ta längre tid för din annons att publiceras på sidan.

Det kan ta mellan tre och fem arbetsdagar för oss att få bekräftelse för din banköverföring, så om du betalar med banköverföring kan det ta längre tid för din annons att publiceras på HomeAway.