Medan du samarbetar med oss kommer du att få två sorters e-postmeddelanden.

Praktisk e-post innefattar information om resenärers bokningsförfrågningar och bekräftelser, förlängning av abonnemang, kvitton, månadsrapporter och annan praktisk information om viktiga uppdateringar och hur du använder vår webbsida. Det går inte att stänga av dessa meddelanden, eftersom de är grundläggande i vår affärsrelation.

Marknadsföring via e-post innefattar kampanjmöjligheter och liknande erbjudanden. Du kan ändra dina e-postinställningar så att du inte tar emot marknadsföring via e-post. Vi rekommenderar dock att du fortsätter att ha funktionen aktiverad, så att du inte går miste om bra erbjudanden.

Så här stänger du av marknadsföring via e-post
  1. Klicka på Avsluta prenumeration längst ner i marknadsföringsmeddelandet.
  2. Klicka på relevant varumärke.
  3. Ange din e-postadress.
  4. Klicka på Avsluta prenumeration.
Så här aktiverar du marknadsföring via e-post
Kontakta vår kundservice och ange din e-postadress. Din begäran kommer att behandlas inom två arbetsdagar.