HomeAway samarbetar med en tredje part som är ledande inom internetsäkerhet för att erbjuda en lösning för tvåstegsidentifiering.Om du inte tillåter cookies från tredje part kan du behöva fylla i en verifieringskod varje gång du loggar in på ditt konto.

Några webbläsares standardinställningar är inställda på att blockera cookies från tredje part.Det betyder att för att minska antalet gånger du måste fylla i en ny verifieringskod kan du behöva ändra din webbläsares inställningar.

Denna artikel ger dig instruktioner till hur du aktiverar cookies från tredje part i webbläsare och på enheter.

iPhone/iPad
Safari på Mac
Google Chrome
Firefox (Mozilla)
Internet Explorer

Vanliga frågor

Jag vill inte aktivera cookies i min webbläsare. Vad ska jag göra?
  • Om du inte aktiverar cookies från tredje part i din webbläsare kan du behöva fylla i en verifieringskod varje gång du loggar in på ditt HomeAway-konto.
  • Du kan också aktivera cookies, gå igenom tvåstegsverifieringen för ditt konto på HomeAway och sedan återställa dina föredragna inställningar för cookies. Om du rensar dina cookies kan du behöva fylla i en verifieringskod varje gång du loggar in på ditt HomeAway-konto.
  • Kom ihåg att verifieringen på din enhet är giltig i upp till 12 månader. Efter det måste du bekräfta att det är du genom att fylla i en ny verifieringskod.
Jag har ändrat mina inställningar men måste fortfarande fylla i en verifieringskod.Vad beror det på?
När du har uppdaterat dina inställningar för att tillåta cookies från tredje part kan du vara tvungen att starta om din webbläsare för att ändringarna ska registreras.Sedan frågas du en gång till, och efter det känns din enhet igen i upp till tolv månader.Vi rekommenderar att du inte använder privat surfning eller inkognitosurfning när du besöker HomeAway, eftersom dessa är särskilt utformade för att hindra cookies från att sparas i ditt system.