Detta går bara att göra om din betalningsbegäran är obetald.

Ta tillbaka en betalningsbegäran

1. Logga in på ditt konto.
  2. Om du har mer än en annons klickar du på den berörda annonsen.
  3. Klicka på Bokningsassistent i menyn till vänster.
  4. Klicka på Betalningar.
  5. Välj den obetalda betalningsbegäran.
  6. I rullgardinsmenyn Åtgärder väljer du Återkalla betalningsbegäran.
Observera att en första betalningsbegäran som inte ändras och inte betalas av en resenär förfaller efter tre dagar. Din kalender kommer endast att visa bokningen som ”preliminär” för dig själv. När en betalningsbegäran löper ut kommer den preliminära bokningen att försvinna ur din kalender. Om du gör ändringar i prisförslaget kommer bokningsförfrågan inte utgå utan finns kvar i din kalender som en preliminärbokning.