Hur betalar jag för mitt abonnemang på HomeAway?

Alla abonnemang hos HomeAway måste betalas i [currency name]. Som standard kommer alla abonnemang som betalats med kreditkort att förnyas automatiskt strax före det är dags att förnya. HomeAway.se accepterar MasterCard, Visa och banköverföring.

Förnya online
  1. Logga in på ditt fastighetsägarkonto.
  2. Om du har fler än en, välj den annons du vill förnya.
  3. Klicka på Annonsinformation.
  4. Om din annons är inställd på automatisk förnyelse, klicka på Uppdatera betalningsdetaljer för att avaktivera funktionen.
  5. Klicka på Förnya nu.
  6. Välj önskad produkt.
  7. Klicka på Spara och fortsätt.
  8. Kontrollera och godkänn våra Allmänna villkor för användande.
  9. Komplettera betalningsinformationen.
  10. Klicka på Betalning.

Lägg till en ny annons
  1. Logga in på ditt fastighetsägarkonto.
  2. Klicka på ditt annonsnamn uppe till höger.
  3. Välj Lägg till en bostad från alternativen ur rullgardinsmenyn.
  4. Välj önskad produkt.
  5. Komplettera betalningsinformationen.
  6. Kontrollera och godkänn våra Allmänna villkor för användande.
  7. Klicka på Betalning.

Betala med banköverföring

Vänligen skicka din banköverföring till:

Bankens namn: JPMorgan AG
Land: Tyskland
Valuta: EUR
IBAN: DE12 5011 0800 6161 5188 96
SWIFT: CHASDEFX

Vänligen notera: Du måste inkludera ditt bostadsnummer i banköverföringen. Utan det kan vi inte behandla betalningen.